KOHAVISION - KTV online - Tv in diretta


Clicca sul giocatore, la trasmissione si apre sul sito ufficiale del canale<
KOHAVISION - KTV
KOHAVISION - KTV
Paese:  Albania
Categoria: Musica
KOHAVISION - KTV 3 su 5
2 voto(i)
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e "Kohavisionit" është Flaka Surroi Kosova ka tre televizione kombëtare dhe KTV-ja është televizioni më alternativ ne Kosove, me nje shikueshmeri urbane dhe program 24-oresh.
Ora News  アルバニア - ジェネラル
RTV Ora News, Te paret për lajmin e fundit: Shpejtesi, paanshmeri korrektesi. 24 ore live, lajme, debate, showbizz, sport. Na ndiqni në

  • 100
5 から 5
1 投票
A2 Albanian  アルバニア - ジェネラル
The A2 (Autostrada 2) is the third largest motorway in Albania spanning 46.5 kilometers (28.9 mi). As it connects Fier, the sixth largest city, to

  • 0
0 から 5
0 投票
Mrt 2  アルバニア - ジェネラル
MRT 1 is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio-Television.

  • 100
5 から 5
1 投票
Rrokum TV  アルバニア - ジェネラル
Rrokum.TV is the first Cable and Internet TV channel of Kosovo, a new medium of JAVA Multimedia Production (JMP), which builds on the success and

  • 80
3.8 から 5
6 投票
TV SHENJA  アルバニア - ニュース
Tv Shenja is a television channel in Albania.Before establishing the new channel, Channel One was called TV One and before that Junior TV, a 24-hour

  • 100
5 から 5
2 投票
Alsat Tv  アルバニア - ニュース
he particular and live reporting as well as impartiality and professional approach in doing television program, make the Dukagjini TV to be the most

  • 20
1 から 5
3 投票