Vizion Plus online - Tv in diretta


Clicca sul giocatore, la trasmissione si apre sul sito ufficiale del canale<
Vizion Plus
Vizion Plus
Paese:  Albania
Categoria: Generale
Vizion Plus 5 su 5
2 voto(i)
VIZION PLUS është një televizion ku çdokush gjen veten, sheh tek ai nje mik nga i cili e ka te veshtire te ndahet. Larmia e programeve, spektakleve, emisioneve social e investigativ, filmave, serialeve dhe telenovelave garanton nje audience te gjere kuperfshihen te gjithe grupmoshat dhe shtresat sociale. Sondazhet me te fundit, e kane renditur ate si nje nder televizionet me te preferuara per shqiptaret, gje e cila eshte pasqyre e perkushtimit, seriozitetit dhe pergjegjesise se treguar nga i gjithe stafi i ketij televizioni.
Alsat Tv  Албанія - Новини
he particular and live reporting as well as impartiality and professional approach in doing television program, make the Dukagjini TV to be the most

  • 20
1 з 5
3 голос (ів)
A2 Albanian  Албанія - Громадське Тв
The A2 (Autostrada 2) is the third largest motorway in Albania spanning 46.5 kilometers (28.9 mi). As it connects Fier, the sixth largest city, to

  • 0
0 з 5
0 голос (ів)
Rrokum TV  Албанія - Громадське Тв
Rrokum.TV is the first Cable and Internet TV channel of Kosovo, a new medium of JAVA Multimedia Production (JMP), which builds on the success and

  • 80
3,8 з 5
6 голос (ів)
Alsat M  Албанія - Новини
ALSAT-M ka filluar të transmetojë në mars të vitit 2006 dhe është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Republikës

  • 60
3 з 5
5 голос (ів)
Vizion Plus  Албанія - Громадське Тв
VIZION PLUS është një televizion ku çdokush gjen veten, sheh tek ai nje mik nga i cili e ka te veshtire te ndahet. Larmia e programeve, spektakleve,

  • 100
5 з 5
2 голос (ів)
Klan Kosova  Албанія - Місцеве ТВ
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 80
3,5 з 5
2 голос (ів)