24 Вести online - Tv in diretta


Clicca sul giocatore, la trasmissione si apre sul sito ufficiale del canale<
24 Вести
24 Вести
Paese:  Repubblica di Macedonia
Categoria: Notizie
24 Вести 3.4 su 5
15 voto(i)
24 Вести е телевизија која пред 6 години започна да зрачи во македонскиот етер. За 5 години успеавме да создадеме бренд кој котира високо во медиумскиот сектор. 24 Вести е телевизија која ужива најголема доверба кај гледачите, медиумот е добитник на редица награди и признанија, меѓу останатите од ОБСЕ, УНЦХР и ЗНМ. Телевизијата во континуираните мерења од релевантните органи бележи најголема доверба кај гледачите, а телевизијата го доби и признанието „СТУБРЕНД“ бидејќи е медиум преку кој студентите најмногу се информираат. Мотото на 24 Вести е „Информација сега“, a во исто време инсистираме информацијата да биде точна, проверена и потврдена од сите страни. Ние не шпекулираме, новинарите немаат свое толкување за вестите, ниту завземаме страна. Токму поради овие стандари, амбасадорите од демократските земји, Агенцијата за медиуми и други институции оценија дека 24 Вести е телевизија со најизбалансирано известување.
Алфа ТВ  마케도니아 공화국 - 일반
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 100
5 - 5
1 표
Интел Телевизија  마케도니아 공화국 - 일반
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 40
2.3 - 5
3 표
Канал 5 Телевизија  마케도니아 공화국 - 지역 텔레비전
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 - 5
2 표
Телма Телевизија  마케도니아 공화국 - 일반
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е

  • 100
5 - 5
1 표
24 Вести  마케도니아 공화국 - 뉴스
24 Вести е телевизија која пред 6 години започна да зрачи во македонскиот етер. За 5 години успеавме да создадеме бренд кој котира високо во

  • 60
3.4 - 5
15 표
Телевизија Орбис  마케도니아 공화국 - 뉴스
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 - 5
2 표