•   - - - Klan Kosova 

Klan Kosova online - Tv in diretta


Clicca sul giocatore, la trasmissione si apre sul sito ufficiale del canale
Klan Kosova
Klan Kosova
Paese:  Kosovo
Categoria: Generalità
Klan Kosova 4.5 su 5
2 voto(i)
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on terrestrial and satellite networks. It was launched on November 15, 2009 as the Kosovan version of the Albanian TV Klan.
RTK  Kosovo - Generalità
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

4 su 5
4 voto(i)
TV Opinion  Kosovo - Generalità
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

4 su 5
1 voto(i)
Klan Kosova  Kosovo - Generalità
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

4.5 su 5
2 voto(i)
Arta TV  Kosovo - Generalità
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

5 su 5
2 voto(i)
RTSH  Kosovo - Generalità
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

4.5 su 5
2 voto(i)
Tribuna Channel  Kosovo - Lifestyle
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

3.6 su 5
3 voto(i)