•   - - - TV Opinion 

TV Opinion online - Tv in diretta


Clicca sul giocatore, la trasmissione si apre sul sito ufficiale del canale
TV Opinion
TV Opinion
Paese:  Kosovo
Categoria: Generalità
TV Opinion 4 su 5
1 voto(i)
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
Rrokum TV  Kosovo - Generalità
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

4 su 5
2 voto(i)
Tribuna Channel  Kosovo - Lifestyle
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

3.6 su 5
3 voto(i)
RTK  Kosovo - Generalità
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

3.6 su 5
3 voto(i)
Zico TV  Kosovo - Generalità
Televizionit ZICO TV

5 su 5
1 voto(i)
RTSH  Kosovo - Generalità
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

4.5 su 5
2 voto(i)
TV Opinion  Kosovo - Generalità
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

4 su 5
1 voto(i)