•   - - - Rrokum TV 

Rrokum TV online - Tv in diretta


Clicca sul giocatore, la trasmissione si apre sul sito ufficiale del canale
Rrokum TV
Rrokum TV
Paese:  Kosovo
Categoria: Generalità
Rrokum TV 4 su 5
2 voto(i)
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.
RTK  Kosovo - Generalità
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

4 su 5
4 voto(i)
TV Opinion  Kosovo - Generalità
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

4 su 5
1 voto(i)
RTV Mir  Kosovo - Generalità
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

0 su 5
0 voto(i)
Klan Kosova  Kosovo - Generalità
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

4.5 su 5
2 voto(i)
Arta TV  Kosovo - Generalità
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

5 su 5
2 voto(i)
Zico TV  Kosovo - Generalità
Televizionit ZICO TV

5 su 5
1 voto(i)